perjantai 28. toukokuuta 2010

Hanaa!!


Me käytiin tänään leikkimässä auspai Lukan kanssa toista kertaa :) Samalla reissulla päästiin tallille jossa olikin paaaljon eri rapsuttelijoita! Baia pääsi ihan lähikontaktiin heppojen kanssa, kävelemään niiden lähellä sekä seuraamaan ratsastusta. Hienosti meni!

Hepostelun jälkeen mentiin sitten Lukan omistajan kanssa hiekkakuopille juoksuttamaan koiria, eikä niitä paljon tarvinnutkaan houkutella... Sää oli mitä mainioin! Kirkas, mutta sopivan viileä koirien temmeltää.

Kerrankin mä tajusin ottaa mukaan kameran, joten sain napsittua pari kivaa kuvaa. Niiden pariin siis samantien...


Vauhtia riitti!Välillä kävi näin, vain Baabin pieni peba näkyi, kun neiti viiletti menemään :D
Juoksentelun lomassa Bai pysähtyi napostelemaan juurakkoa. Se selvästi olisi kaivannut enemmän yksityisyyttä herkkään hetkeensä aarteen kanssa...Turriaiset yrittivät kiivetä jyrkkää multaseinämää pitkin......Toinen pääsi ylös......Toinen ei!Oli se väsyä tyttöä leikkien jälkeen :)Baabi pääsikin shampoopesulle kotona. Turkki oli niin totaalisen hiekkainen ja likainen, että emäntä sai hyvän syyn pestä koira ;) Pieni ja väsynyt pentulainen seisoi kiltisti koko pesun ajan. Nyt se nukkuu fleecepeittoon kääriytyneenä lattialla :D Taisi toisella olla melkoinen ilta!
Kiitos kivasta illasta seuralaisille! :)

2 kommenttia:

  1. Riemukkaita leikkikuvia, näyttää olleen koirilla hauskaa :)

    Nätti tyttö on tuosta kuvien pikkuisesta kasvanut!

    VastaaPoista