maanantai 14. kesäkuuta 2010

Hullulla on halvat huvit :) Ja parhaat!

Meillä oli eilen olkkarissa pussitettu ja rullalle kääritty patja :) Ja sekös kiusasi pikkuneitiä koko piiiiitkän aamun! Piti käydä ohimennen maistelemassa, haistelemassa ja tökkimässä. Loppujen lopuksi annoin luvan leikkiä kyseisellä, kummallisella pötköllä!

Ja Baiallahan oli hauskaa! Ensin pötkö piti saada kaadettua, ja äkkiä Baia oppi kierittämään sitä ympäriinsä. Välillä pötkön päällä oli kiva vaan makoilla ja katsella näkymiä. Kuvasaldoa:











Baiasta on tulossa iso tyttö! Vaihtuneita hampaita mä en ole vielä bongaillut, mutta pentukarva vaihtuu korkeassa 17 viikon iässä :) Selässä Bailla on jo selkeä, uusi karvasuikale. Kyljissä on vielä höttöistä ja rusehtavaa pentukarvaa. Vaihtuiskohan tuo turkki kokonaan uuteen sopivasti ennen heinäkuun mätsäriä... ;)




Niin ja muistaakos kukaan tätä kuvaa? Kun Baabilla oli vielä pyöreä, pieni, pehmoinen peppu.



Nyt se roikale näyttää tältä tonkiessaan lelulaatikkoa. Ja edellisen kuvan Kyösti, Hilja ja Pigli ovat kaikki kokeneet jo aikoja sitten karun kuoleman. Vain repaleisia raatoja on jäljellä...

2 kommenttia:

  1. Eehhehee, pentupepa. :D
    Kauheeta kyytiä se kasvaa..
    Ja meillä löytyy Savulta samanlainen köysijalkainen lammas. :)
    -Sonik

    VastaaPoista
  2. Joo aivan ikävä tulee tuota pikkupikkupentuaikaa :) Kohta pitää alkaa kärsiin uudesta pentukuumeesta ;)

    Noi lampaat on kyllä ihan parhaita, Baiaan teki erityisen vaikutuksen se päässä oleva vinku. Täytyy katsoa josko ostaisin Hilja 2:sen sitten kun toi kakru osaa käyttää hampaitaan vähän sievemmin :D

    VastaaPoista