lauantai 10. huhtikuuta 2010

Moi!


Moi vaan kaikille! Tässä blogissa kirjoitellaan Baian, Bywater Cauygan tempauksista sekä tutustumisesta isoon, välillä pelottavaan, maailmaan :) Baia on rodultaan australianpaimenkoira, töpöhännällä ja naskalihampailla varustettuna. Luonteeltaan penska tuntuu olevan pidättyväinen, mutta myös uhkarohkea. Laumaviettiä löytyy! Tyttö asustelee minun eli Susannan sekä avopuolisoni Henkan kanssa pikkuisessa luhtitalokaksiossa Oulussa.

Baia kotiutui meille, uuteen kotiinsa Ouluun vasta kolme yötä sitten. Baia siis kotiutuu vielä ja muuttostressiä on ilmassa. Ruoka ei maistu ja uudet jutut pelottaa. Pikkuhiljaa tästä kuitenkin tutustutaan uusiin juttuihin ja tarkoitus onkin tutustuttaa Baia niin lapsiin kuin kaupunginkin hälyyn perusteellisesti.

Kesällä mennään Baitsun kanssa pentukurssille hakemaan uusia vinkkejä ja häiriötekijöitä. Sitä ennen reissaillaan Kuusamossa ja tutustutaan kaikkeen mahdolliseen :) Isona me toivottavasti harrastellaan paria eri lajia. Ainakin agilityä, tokoa ja jälkeä kokeillaan, katsotaan mistä innostutaan! Kesäisin pyöräillään, talvella hypitään hangessa.

Pissapapereista ja kakkakasoista täällä ei (toivottavasti) kovin paljoa höpötetä, koska tyttö tekee hommansa jo mainiosti pihalle. Välillä pisuja kyllä tulee sisälle kun ei tämä emäntä aina ehdi viemään pihalle! Papereita meillä ei kuitenkaan lattioilla ole, vaan meistä helpointa on pyyhkäistä pisut paperilla pois sen kummempia operaatioita toteuttamatta.

Vaikka tuo lapsonen tuntuu nukkuvan mielettömiä määriä, on se jo ehtinyt esitellä meille lempipuuhiaan :) Tässäpä kuvatuksia moisista hommeleista...Leikkiminen on tietty jokaisen koiralapsen mieleen ja hienosti näkyy tämäkin pentu pomppivan pallon perässä ja retuuttavan viattomia pehmoleluja! Kuvassa Baian kanssa iki- ihana, kimeästi vinkuva Hilja- lammas :)
Kuten jo tuli ilmi, meillä nukutaan PALJON ja kaikkialla. Pyykkikasa, mieluiten pyykkikoneen pyöriessä vieressä, on mieluinen nukkumapaikka. Mitä kovempi linkous, sen parempi!Baia on sivistynyt koiraeläin, hän katsoo TV:tä. Lempiohjelmia ovat mainokset joissa näkyy ihmisiä tai eläimiä. Kasvaessaan tämä kultturelli otus siirtyy tottakai ajankohtaisohjelmiin.Ja mikäs siinä hengaillessa. Talo on täynnä vaaleanpunaisia leluja, kuten tyttökoiran elämään toki kuuluu. Välillä voi vaan olla möllöttää, pyöriä pitkin lattioita tai käydä maistelemassa uusia juttuja kokeillen mistä emäntä ärähtää ja mistä ei.

ps. Nimen Baia sai Twinings Voyage teepaketista. Maku Brazilian Baia. Nimi tarkoittaa lahtea.

Tervetuloa!

2 kommenttia:

  1. Noni, pentu näyttää olevan jo kotiutumassa :). Lisäänpäs teidät blogilistalleni ja käyn aina aika-ajoin kurkkimassa teidän kuulumisia! Luulenpa, että Baia riemastuttaa kotiuduttuaan teitä monenlaisin tempauksin, kuten aussienpennulla on tapana tehdä ;)

    VastaaPoista
  2. Juu, kyllä toi keksii noita tempauksia jo nyt ihan kiitettävästi :D Aika kiltti se silti on, olin varautunut paljon kovakalloisempaan ja puremisintoisempaan kakruun... Hyvä näin, eiköhän tuo vielä ehdi...

    VastaaPoista