sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Vesileikkejä keskellä kylmintä talvea


Baia sai tänään uuden lelun! Tyhjään ammeeseen mokoma kyllä hyppeli tyytyväisenä, mutta arvatkaapas kuinka kävi kun soppaan lisättiin vettä... (Kuvia en oo jaksanu muokata, niitä on niin paljon. Joten koira on oikein kauniin harmahtava tällä kertaa!)Jahas jahas, mitäs täällä tapahtuu...Tästähän voisi lipaista pikkusen juomista.No mutta mamma! Miks viskasit mun lelun tonne?Täh?? Mitä tässä lelun eessä oikein on?Saisko sen otettua paremmin näin alakautta? Tai voisinksmä kipata tän jotenkin nurin?Jospa mä kuitenkin kierrän toiselle puolelle. On varmasti paljon helpompaa näin.Nyt mä kyllä nappaan sen!!
(Eka kuononupotus veden alle, kauan siihen menikin)En mä hei saa sitä... Miksi taas pientä poloista kiusataan tämmösellä?No perskele, kokeillaan nyt vielä kerran.Mä jo sain sen, ihan oikeesti sain, mut sit se molskahti takas!!
(Tässä vaiheessa heltynyt emäntä kippasi vettä vähän vähemmäksi)


Nyt loppu ryppyily, tänne se.SAINPAS!!
Ja takasin ette sitte saa.En muuten leiki tota leikkiä toiste.Jostain kumman syystä Baia kuitenkin pyrki heti takaisin kylppäriin, kun sieltä oli ensin poistuttu :D Ehkä kyseessä on vaan jonkinsortin naisellinen muutosvastarinta? :D

4 kommenttia:

 1. Mahtava kuvasarja ja loppu kruunasi koko tarinan! Meiltäkin löytyy samanmoinen lelu mutta vedessä se ei ole vielä käynyt :) Voi toista mutta hienosti suoriuduttu!

  VastaaPoista
 2. Joo tossa lelussa on ollut kolme noita rinkuloita toisissaan kiinni, mutta eihän se ehjänä meillä kauaa säilynyt :D Erinomaisia noi rinkulat on kyllä yksistäänkin!

  VastaaPoista
 3. Mä luin kaikki jutut ihan ennätys ajassa läpi =) Ihanaa, kun oot noin ahkerana kuvia ja videoita lisänny, niitä on aina kiva katsoa tekstin lisänä!
  Itse tosiaan tuolta KC:stä bongasin blogisi ja minulle myös tulossa aussie vauva, siksi kiinnostuinkin. Tossa kattelin, että Baia näyttää niin tottelevaiselta ja iloiselta, saa nähdä mihin me tulevan koiran kanssa päästään :)

  VastaaPoista
 4. Onnea Anselmi pennusta! :D Kyllähän tuo meidän tapaus on melkoinen persoona, toisinaan tottelevainen ja toisinaan ei niin hirveän tottelevainen... :P Iloa kyllä piisaa!

  VastaaPoista