sunnuntai 1. elokuuta 2010

5kk vanhan touhuja


Yllä poseeraa PentuTokon mainion arvosanoin läpäissyt nuori neito :) Huomatkaa hieno mitali kaulassa ja kurssilta lopuksi saatu nameilla täytettävä, kieriteltävä pallo.

Koko kurssi oli meille oikein antoisa. Edettiin ihan omaan tahtiin ja opittiin paljon uusia juttuja. Häiriötekijät olivat vain hyvästä ja Baia tottuikin toisten koirien läsnäoloon oikein kivasti. Vikalle kerralle otin mukaan henk. koht. valokuvaajan eli Henkan. Videotakin tuli kuvattua vähän, mutta niitä pätkiä en nyt laittele tänne. Muutama kuva vain todistusaineistona siitä, että on me jotain tehty!

Meillä oli ihan oikea, tietty leikkimielinen, loppukoekin. Kyllä mua jännitti! Baia otti tuttuun tapaansa kyllä ihan rennosti ja mutusti hiekkaa aina ehtiessään. Tämmöinen arvostelu me saatiin:
Perusasento 9
Ruutuharjoitus 9
Seuraaminen 8 1/2
Luoksetulo 9 1/2

Perusasento on vielä hippasen vino, muuten se on aika hyvä. Ruutuun Baia juoksee ihan täyttä vauhtia, mutta se taitaa vähän siirtää namilautasta... Seuraaminen vaatii vielä harjoitusta ja mä luulen, että tuossa liikkeessä kyllä näkyi mun jännitykseni... Luoksetulo tehtiin niin, että jätin Baian istumaan ja kävelin n. 3m päähän. Kutsuin "Tänne"- käskyllä eteen istumaan. Baia tuli kyllä täyttä vauhtia, itse asiassa niin lujaa, että se pamahti vähän liiankin lujaa mua päin! Mutta suht hyvin silti :) Vähän vaan malttia eteen istumiseen.Putkiiii!!Pyöri!Lopuksi yritettiin ottaa vähän posekuvia, mutta oli sen verran väsy olo, ettei jaksettu oikein panostaa...Ah, kesä ja kärpäset. Mikäs olisi aussielapsoselle mukavampaa puuhaa, kuin jahdata öttiäisiä sisällä! Julma mamma kyllä kielsi moisen puuhan kokonaan. Katsoa saa, muttei koskea. Mua ihan totta pelotti, että Baia vielä hyppää ikkunasta ulos tohkeissaan.Aamulla kärpäsiä, iltpäivällä perhosia :)

2 kommenttia:

  1. Meiänkin koiruli aina hyppelehtii ötököiden perässä ainakun silmä välttää, aukoo suutansa ja tokkii nenällä, pari kertaa on kuullemma kiusannut ampiaistakin.. vähän pelottaa että vielä amppari pistää sitä..

    -mirka-

    VastaaPoista
  2. Joo samaa pelkään minä :/ Baia onneksi uskoo aika hyvin kun käskee antamaan olla, mutta eihän sitä aina ehdi itse kaikkea huomata... No siksipä mulla onkin aina mukana kyytabletteja :D

    VastaaPoista